Melbourn'de Sponsorlu iş arıyorum
-
Merhaba,
Endüstri Mühendisiyim. 3 yıllık çalışma deneyimim var türkiyede. Sponsorlu iş arıyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. -
@Emir Merhaba, hoş geldiniz.

Evet, Industrial Engineer (ANZSCO 233511) şu anda hem MLTSSL hem de CSOL (buradan listeyi inceleyebilirsiniz) listelerinde yer alıyor. Bu da mesleğin Avustralya'nın ihtiyaç duyduğu meslekler arasında olduğunu gösteriyor. Ancak listede olmak tek başına yeterli değil; İngilizce seviyesi, yaş, deneyim, puan durumu ve Engineers Australia üzerinden alınacak skills assessment da önemli. Yine de 3 yıllık deneyimle sponsorlu iş ve skilled migration tarafında değerlendirilebilecek bir profiliniz bulunuyor. Öncelikle profesyonel bir LinkedIn profili oluşturmanızı/güncellemenizi ve iş ilanlarını düzenli takip etmenizi tavsiye ederim.
Özellikle:
• LinkedIn
• Seek
• Indeed
• CareerOnegibi platformlarda sponsorlu (visa sponsorship) ilanlarını inceleyebilirsiniz.
Tekrar hoş geldiniz, umarım kısa sürede aradığınız fırsatı bulursunuz.
-
Arkadaşlar Avustralya'da tarım sektöründe en avantajlı işler hangileri?
-
Ben de Sydney’de yaşıyorum, önerilere açığım. Ama 4 ay sonra Perth’e geçmeyi planliyorum
-
Arkadaşlar selammm ben Esra oradaki bir şirketten iş başvurumuz kabul edilse vize işlemlerimiz kolaylaşır mı lütfen yardım edinnn çok heyecanliyim
-
Evet iş başvurusu kabulü almak vize işlemlerinde lehinize işler ama tek başına yeterli değil diye biliyorum
© 2026 Forum Avustralya. Tüm hakları saklıdır.