Tanışma ve Selamlama
-
Selamlar, Yasemin ben. Yaşlı bakımı bölümünden mezun oldum. Denklik işlemleri için yardımcı olabilir misiniz? Süreç nasıl işliyor?
@Yasemin-Gül O alanda ciddi bir ihtiyaç var, maaşları da iyi diye duydum ama zor iş yaa
-
Herkese Merhaba ben Yasin ailemle birlikte Avustralya’ya taşınmak ve yerleşmek istiyorum. En kolay bir şekilde gelebileceğim yollar konusunda yardımcı olabilir misiniz?
-
Herkese Merhaba ben Yasin ailemle birlikte Avustralya’ya taşınmak ve yerleşmek istiyorum. En kolay bir şekilde gelebileceğim yollar konusunda yardımcı olabilir misiniz?
@yasin4316 Merhabalar öncelikle forumumuza hoşgeldiniz
En kolay yollardan bir tanesi dil okulları ile öğrenci vizesine başvurmaktır sertifika vb programlar denenebilir ancak onay profilinize bağlıdır sponsor olacak bir iş bulursanız daha kolay olacaktır.
Ayrıca profiliniz uygunsa puan bazlı vizeleri(189, 190 vs) deneyebilirsiniz buradan ilgili kategoriye ulaşabilirsiniz -
@yasin4316 Merhabalar öncelikle forumumuza hoşgeldiniz
En kolay yollardan bir tanesi dil okulları ile öğrenci vizesine başvurmaktır sertifika vb programlar denenebilir ancak onay profilinize bağlıdır sponsor olacak bir iş bulursanız daha kolay olacaktır.
Ayrıca profiliniz uygunsa puan bazlı vizeleri(189, 190 vs) deneyebilirsiniz buradan ilgili kategoriye ulaşabilirsiniz@Forthy-Cent Merhaba sağolun hoşbulduk çok teşekkürler bilgilendirme için böyle bir forum sayfası kurduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim.
-
@Forthy-Cent Merhaba sağolun hoşbulduk çok teşekkürler bilgilendirme için böyle bir forum sayfası kurduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim.
@yasin4316 Teşekkür ederiz. Sayfamızı ve Instagram hesabımızı paylaşarak daha çok kişinin forumumuzdan faydalanmasına katkı sağlayabilirsiniz. Hep birlikte büyük bir aile olacağız

-
Başlıkları forum kurallarına uygun olarak açıp deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Tekrardan hoşgeldiniz

-
Merhaba. Work and Holiday vizem çıktı MAyıs 2027 son giriş tarihli. İyice para biriktirip geleceğim .Gelmeden önce orada iş bulmamı kolaylaştırması adına Türkiye'deyken yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı? Ek olarak Perth'e gelmeyi düşünüyorum oradaki madenlerde çalışma olanaklarını duydum. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
Merhaba. Work and Holiday vizem çıktı MAyıs 2027 son giriş tarihli. İyice para biriktirip geleceğim .Gelmeden önce orada iş bulmamı kolaylaştırması adına Türkiye'deyken yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı? Ek olarak Perth'e gelmeyi düşünüyorum oradaki madenlerde çalışma olanaklarını duydum. Siz ne düşünüyorsunuz?
@furkan-eren Öncelikle hayırlı olsun,
Gelmeden önce iş bulmayı kolaylaştırmak için en çok işe yarayan şeyler:
İngilizceni mümkün olduğunca geliştirmek
Basit bir CV hazırlayıp Avustralya formatına çevirmek (tek sayfa, net ve iş odaklı)
LinkedIn + SEEK/Indeed hesaplarını önceden açmak
Facebookta backpacker gruplarına girmek
Biraz da ‘hangi işlere girebilirim’ esnekliğiyle gelmek
Çok bilgim yok ancak doğrudur madenlerde de iş bulabilirsiniz
www.backpackerjobboard.com.au
Bu siteyi backpacker işleri için kontrol edebilirsin
Bu konuda deneyimli kullanıcılarımız varsa sana yardımcı olacaklardır.
Tekrardan hoşgeldin
-
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim
-
Avustralya'da yaşamak için en güzel yer neresi millet
@Cahide-Demir Ben de merak ediyorum
-
Merhabalar, ben Emre.
Detaylı durumumu ve sorularımı ayrı bir başlıkta paylaştım. Bu sohbetten yardımcı olabilecek kişiler olursa diye ilgili postun linkini buraya bırakıyorum: https://forumavustralya.com/topic/60/avustralya-da-dil-okulu-sonrası-it-eğitimi-ve-gelecek-planı-hakkında-sorularım
-
Merhabalar, ben Emre.
Detaylı durumumu ve sorularımı ayrı bir başlıkta paylaştım. Bu sohbetten yardımcı olabilecek kişiler olursa diye ilgili postun linkini buraya bırakıyorum: https://forumavustralya.com/topic/60/avustralya-da-dil-okulu-sonrası-it-eğitimi-ve-gelecek-planı-hakkında-sorularım
@Emre-Kaba Merhaba Emre foruma hoşgeldin 🦘
-
Merhabalar, ben Emre.
@Emre-Kaba teşekkürler
-
Arkadaşlar Avustralya'daki emlak kira işlerini nasıl öğrenebiliriz?
-
Arkadaşlar Avustralya'daki emlak kira işlerini nasıl öğrenebiliriz?
@Esin-Gözde Merhaba sorunuzun cevabı https://forumavustralya.com/topic/59/avustralya-da-ev-kiralama bu başlıkta yer almaktadır sorularınızı ve deneyimlerinizi de burdan paylaşabilirsiniz
-
Merhaba, ben ingilizce öğretmeniyim. Göç etmek için çeşitli araştırmalarım devam ediyor. Durumu detaylı bir şekilde anlattım. Bilgisi olan ya da yol gösterebilecek olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
https://forumavustralya.com/topic/61/aitsl-staj-günüm-eksik?_=1781328854478
-
Merhaba arkadaşlar dil okulu ile Avustralyaya gitmek istiyorum 6 aylık ondan sonra da bir iş bulup orada kalmak istiyorum. Herhangi bir mesleğim yok ama daha önce kargo market zinciri deposu ve soğuk hava tavuk kesimhanesinde çalıştım orada da bu tarz işlere girmeme yardımcı olur mu detaylı bir şekilde yardım ederseniz sevinirim
-
Merhaba arkadaşlar dil okulu ile Avustralyaya gitmek istiyorum 6 aylık ondan sonra da bir iş bulup orada kalmak istiyorum. Herhangi bir mesleğim yok ama daha önce kargo market zinciri deposu ve soğuk hava tavuk kesimhanesinde çalıştım orada da bu tarz işlere girmeme yardımcı olur mu detaylı bir şekilde yardım ederseniz sevinirim
@bayrambeyy01 Merhabalar foruma hoşgeldiniz
mezuniyet seviyeniz nedir ?
dil okulu ile gitmek son zamanlarda epey zorlaştı red almamak için sağlam bir dosya ve gitme sebebi için mantıklı bir gerekçe sunmanız gerecek aksi takdirde red alma ihtimaliniz olabilir. Elbette bu tarz işler bulabilirsiniz ama sponsorlu bulabilmek biraz daha zor olabilirayrıca lütfen sorularınızı sorarken başlıklara cevap olarak değil doğrudan konu başlığı içine yazınız(uygun başlığa taşıdım)
-
Merhabalar üniversite mezunu olmasakda çalışma vizesi alınabiliyormu
-
@bosbardak merhaba tabiki alabilirsiniz hangi alanda çalışmayı düşünüyorsunuz başvuru yapacağınız vize türüne göre şartlar değişiklik gösterecektir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş© 2026 Forum Avustralya. Tüm hakları saklıdır.