Tanışma ve Selamlama
-
Hikayeni duymaktan memnuniyet duyarız. Bu sayfada kendini tanıtabilir yeni dostluklar kurabilirsin. Forumumuza Hoşgeldin:)
-
Merhaba, ben Filiz. Kütahyalıyım. IELTS'ten 7 aldım, 190 vizesine başvurmak istiyorum
-
Ben de dil okuluna başvurmak istiyorum
-
Sitede infografikler bölümünde dil sınavına dair bilgiler var mı acaba?
-
Ooo arkadaşlar Gezgin Kanguru da buradaymış ahahaha
-
Avustralya'da yaşamak için en güzel yer neresi millet
-
Bence Melbourne

-
Arkadaşlar ben Esin, diş hekimiyim. Avustralya'da özel sektör nasıl?
-
Özel sektörde açık var diye biliyorum ama sizin İngilizce ne durumda?
-
Arkadaşlar selam, sizce mimarlar orada çalışabilir mi oraya dair hiç bilgim yok ama çok güzel şeyler duydum yaaa
-
Selam millet ben Miray, Avustralyaya dair genel bilgilere nasıl ulaşabilirim, hangi sekmede?
-
Kategoriler bölümünden ilgili sekmelere ulaşabiliyoruz sanırım
-
Avustralya'da turist vizesi kaç ay arkadaşlarrrr
-
Bu sitede vize türlerinin olduğu bir infografik vardı sanırım
-
Benim bir an önce ingilizce öğrenmem lazımmmm
-
İngilizce kurslar vardır orada
-
@Duncan evet ben de oradan bakıyorum
-
En kolay vize türü hangileri arkadaşlarr
-
Merhaba ben Emir, şuan melborun de öğrenci vizesi ile kalıyorum. Vize konusunda sponsor olacak iş arıyorum. Tavsiyelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler
-
@Filiz Merhabalar
https://forumavustralya.com/topic/18/subclass-190-eyalet-sponsorluğunda-kalifiye-göçmenlik-vizesi-skilled-nominated-visa
ilgili vize hakkındaki başlıktır burada paylaşılan bilgi ve deneyimleri okuyup, sorularınızı sorabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş© 2026 Forum Avustralya. Tüm hakları saklıdır.